En del af

En del af

Om os

Om motellet i Skive

Motel Skive blev etableret 1 marts 2008 – som KCL SPORTEL – hvorefter man i år 2009 indgik aftale med Danhostel kæden. Fra 1. januar 2016 har vi heddet Motel Skive. Vi byder på et topmoderne Motel med masser af faciliteter til alle behov. Her møder du et serviceminded, proffesionelt og beslutningsdygtigt personale med stor fleksibilitetet – kombineret med det uhøjtidelige og afslappede miljø.

Motel Skive byder alle kunder velkomne, dog har vi i vores levetid især nydt stor interesse fra sportsfolk på grund af vores beliggenhed i nærhed af svømmehal, fodboldanlæg samt Skive Hallerne, hvilke vi har samarbejdsaftaler med som kunderne nyder godt af.

Kulturcenter Limfjord, Skive Badeland og Bowl N’ Fun, ligger alt sammen indenfor gåafstand, således at der er underholdning for kunder i alle aldre.

Vores medarbejdere står til rådighed med råd og vejledning om de forskellige seværdigheder og attraktioner i Skive og Salling såfremt folk skulle ønske at vide hvad der røre sig i lokalområdet.

Motel Skive er stolte af at være et topmoderne Motel, der er handicapvenligt og røgfrit Motel og naturligvis tilbyder alle gæster gratis parkering.

Vi kan tilbyde noget til alle og enhver