En del af

En del af

Andre sportsgrene

Træningslejr til alle og enhver

Cykelruter

Skive er omgivet af flot natur som man kan nyde fra landevejene, cykelstier eller på skovruter. Skive plantage ligger 500 meter fra Motellet og nydes af mange cykellister.

Krabbesholm Skov nær havnen, er med sit omfattende stisystem og smukke natur et yndet sted for jer, der vil lufte mountainbiken. Du kan også kører "hjerteruten” på omkring 30km hele vejen rundt om Skive, hvor du  kommer omkring både skov og grusveje. Er du mere til en cykeltur langs fjorden, findes Limfjordsruten, hvor du kan nyde de smukke omgivelser langs Limfjorden.

Skydning

Mindre end 500m fra Motel Skive ligger Skive Skytteforening, hvor der er rig mulighed for at afprøve dine evner på en skydebane.

Her har du også mulighed for at  få undervisning af en instruktør. Da de har begrænsede åbningstider beder vi gæster med interesse herom, om at henvende i receptionen eller se hjemmeside for åbningstider.

Tennis

Skive Tennisklub har baner der kan benyttes mellem kl. 8:00 til 22:00. Klubben ligger centralt i byen ved siden af Skive Stadion og har desuden i tennissæsonen åbent for udlejning af baner. Vi gør opmærksom på at der er betaling via MobilePay.

For mere information se hjemmeside www.skivetennisklub.dk eller kontakt os gerne i receptionen.

Tennis

I udkanten af byen langs hovedvej A26 ligger Skives Golfklub i flotte natur omgivelser. Her har du mulighed for at forsøge dig med 18 huller. Skive Golfklub tilbyder gratis træningsbolde til gæster.

Kontakt os gerne i receptionen for mere information eller se mere på hjemmesiden www.skivegolfklub.dk

Vandsport

Skive Søsports Havn tilbyder flere forskellige former for vandsport. Bl.a:

Vandski, roning, kajakpolo, dykning og sejlads

Vi kan tilbyde noget til alle og enhver