Andet

Skydning

Mindre end 500m fra Motel Skive ligger Skive Skytteforening, hvor der er mulighed for at komme ind og prøve deres skydebaner efter aftale. Der er også mulighed for at  få noget undervisning at en instruktør, hvis dette er nødvendigt. Da de har begrænsede åbningstider beder vi gæster med interesse heri, om at henvende sig i god tid.

Vandsport

Skive Søsports Havn har udover nogen af byens bedste restauranter også flere forskellige typer vandsport at tilbyde, bl.a. ligger dykkerklubben, vandskiklubben, roklubben, sejlklubben og kajakpoloklubben hele vejen hen langs havnen. Så skulle der være gæster med interesse i at besøge nogen af disse er det bare at henvende sig i vores reception og vi vil assistere med at få lavet en aftale hvis der ikke er indgået en på forhånd.

Cykelruter

Skive er omgivet af flot natur som man kan nyde fra landevejene, cykelstier eller på skovruter. Vi har indenfor 500m adgang til Skive plantage, hvor der er rig mulighed for at dyrke både løb og cykling i udfordrende terræn. Desuden har vi Krabbesholm Skov nær havnen, som med sit omfattende stisystem og flotte natur er et yndet sted for folk, der vil lufte mountainbiken. Skulle du være mere til landevejene kører “hjerteruten” på omkring 30km hele vejen rundt om Skive, hvor man kommer omkring både skov og grusveje, eller også den lidt længere Limfjordsruten, der kører i og omkring Skive, hvor man primært cykler langs fjordens strande.

Tennis

Skive har sin egen tennisklub som med sine udmærkede faciliteter kan opfylde de fleste tennisspilleres behov. Klubben ligger centralt i byen ved siden af Skive Stadion og har desuden i tennissæsonen åbent for, at man kan komme ind og leje baner til fornuftige priser hvis man skulle ønske dette.

Golf

I udkanten af byen langs hovedvej A26 ligger Skives Golfklub i flotte omgivelser så tænker du på at starte med at spille golf eller på at gæste en bane i Midt-Vestjylland, er Skive Golfklub et af de rigtige steder at besøge.

Kontakt os for uforpligtende tilbud. Mail: post@motelskive.dk Telefon: 97525444