Om os

Motel Skive

Motel Skive blev etableret 1 marts 2008 – som KCL SPORTEL – hvorefter man i år 2009 indgik aftale med Danhostel kæden. Fra 1. januar 2016 har vi heddet Motel Skive. Vi byder på et topmoderne motel, med masser af aktiviteter inden for gåafstand. Her møder du et serviceminded, proffesionelt og beslutningsdygtigt personale med stor fleksibilitetet – kombineret med det uhøjtidelige og afslappede miljø.

Motel Skive byder alle kunder velkomne, dog har vi i vores levetid især nydt stor interesse fra sportsfolk på grund af vores beliggenhed i nærhed af svømmehal, fodboldanlæg samt Skive Hallerne, hvilke vi har samarbejdsaftaler med som kunderne nyder godt af.

Disse restorationer, Kulturcenter Limfjord og Bowl N’ Fun, ligger som ovennævnte også indenfor gåafstand, således at der er underholdning for kunder i alle aldre.

Vores medarbejdere står til rådighed med råd og vejledning om de forskellige seværdigheder og attraktioner i Skive og Salling såfremt folk skulle ønske at vide hvad der røre sig i lokalområdet.